Welk speelgoed is populair

30 september 2018 door speelgoedaanbiedingen met 0 reacties

Welk speelgoed is populair?


Welk speelgoed is populair? In dit artikel geven we je een overzicht met het speelgoed wat nu populair is zoals Robotica, Unboxing en Create en Play.

  • Lego Boost
  • Hatchimals
  • L.O.L.
  • Gravitrax
  • Trap er niet in
  • Happie Haai
  • Monopoly Valsspelers

Robotica…..Lego Boost is populair speelgoed

Lego Boost, de naam zegt het al, het geeft een Boost aan al je Lego die je al thuis hebt. Het is een creatieve gereedschapskist waarmee je jouw Lego bouwervaring flink kan uitbreiden en naar een hoger niveau kan tillen. De set bestaat uit ruim 840 Lego onderdelen in te gekke kleuren, waarmee je interactieve, gemotoriseerde robots kan bouwen en coderen. Zet vijf verschillende soorten robots in elkaar. Leer ze gedrag, laat ze praten, leer ze activiteiten. Geschikt vanaf 7 jaar.

Unboxing is in!

Populair speelgoed, populairder dan dit is er op het moment bijna niet.
De trend van nu!! Helemaal HOT, het ervaren van het uitpakken is belangrijker dan wat er in zit. Een feestje op zich, het unboxen van de L.O.L. surprise ballen waarbij je vijf lagen mag unboxen met telkens verrassingen die je kan gebruiken bij een leuk popje.

De laatste nieuwe aanwinst bij L.O.L. is de Surprise Eye Spy Under Wraps bal. Deze zal zeker bij vele meisjes op hun verlanglijstje komen te staan. Nog een populair speelgoed item op het gebied van unboxen zijn de Hatchimals. Dit zijn eieren die moeten worden uitgebroed. Het electronische diertje wat erin zit zal zich langzaam onthullen en moet opgevoed en verzorgt worden. De laatste nieuwe Hatchimals bestaat uit een tweeling.

Gravitrax is populair speelgoed. Create and play.
Een supercoole kogelbaan om zelf te bouwen. Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen. Het Gravitrax kogelbaan systeem is erg populair bij vooral de jongens in de leeftijd van 8 jaar en ouder. Je kan het systeem met uitbreidingen eindeloos aanpassen en vergroten, voor nog meer bouw- en speelplezier.

Op het gebied van spellen zijn er drie nieuwe binnenkomers die zeer populair zijn.
In de categorie vanaf 4 jaar zijn dit Trap er niet in en Happie Haai.
Trap er niet in als je dit hilarische spel met vieze gevolgen speelt! Je doet een blinddoek om, draait aan de draaiwijzer en loopt zoveel stappen over de speelmat. Let op! Want er liggen bergjes bruine klei in de vorm van drollen op de mat. Soms mogen er drollen worden toegevoegd, weggehaald of ergens anders worden neergelegd. Doel: Wie weet de meeste drollen te vermijden terwijl hij/ zij blind tussen de poep door loopt.

 

 

Happie Haai. Pas op! Hij bijt! Je hebt een vis aan de lijn! Uren zijn kinderen zoet met dit populaire speelgoed.
Gooi met de dobbelsteen om te weten hoeveel vissen je moet vangen. Hengel de vissen omhoog maar………pas op! Als de haai hapt verlies je alles. Populair speelgoed voor de Monopoly spelers is deze laatste nieuwe editie Monopoly Valsspelers.

Speel vals! Hoe klinkt dat!
Maar….je mag niet liegen of bedriegen wanneer je maar wil. De valsspeel kans- en algemeen fonds kaarten vertellen je wanneer en hoe je vals mag spelen. Alle andere vormen van vals spelen zijn verboden! Vanaf 8 jaar en ja…alleen voor échte valsspelers.

 

SPEELGOED AANBIEDINGEN

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw favoriete speelgoed. Daarom hebben wij de beste speelgoed aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

Reageren op deze blog