Sinterklaas

3 november 2018 door speelgoedaanbiedingen met 0 reacties

Welk budget heb je voor Sinterklaas


Nog maar een paar weken totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Dit betekent dat er de komende tijd veel cadeaus worden gekocht dan wel online en in de winkels. De portemonnee zal weer flink wordt open getrokken! Maar welk budget heb je voor Sinterklaas? Het blijkt dat we gemiddeld €75,- per persoon uitgeven voor Sinterklaas. Echter zal niet iedereen zo een breed budget hebben.

Hierbij een aantal tips waar en tegen welk budget je het beste cadeaus kunt kopen! Het hoeft namelijk niet altijd duur te zijn, er zijn veel leuke low-budget cadeaus te vinden bijvoorbeeld via verschillende online aanbiedingen of door je eigen creativiteit.

Sinterklaas komt dit jaar aan in Zaanstad op zaterdag 17 november. Hij zal met zijn pieten in Zaandijk aanmeren en vervolgens te paard verder gaan naar de Zaanse Schans. Uiteraard worden hier worden honderden kinderen verwacht die een glimp willen opvangen van Sinterklaas, maar waar zij misschien wel het meest enthousiast over zijn is het cadeau dat zij de volgende ochtend in de schoen zullen aantreffen.

1. Koop online

Er zijn vele Speelgoed aanbiedingen online te vinden. Daarnaast is het online winkelen vaak voordeliger dan in de winkel zelf. Dit kan onder meer komen doordat er online meer geconcurreerd wordt en dat je sneller prijzen met elkaar kunt vergelijken. Zo ook bij deze Speelgoed aanbiedingen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid het gebruik van kortingscodes. Deze zijn te gebruiken op talloze websites!

2. Begin op tijd

Er zijn een aantal momenten in het jaar dat er veel aanbiedingen zijn. Dit zijn voornamelijk in januari en februari en de zomer bijvoorbeeld. Ik kan mij voorstellen dat je er nog niet moet aan denken om juist net na de feestdagen weer cadeaus te kopen, maar het kan je veel geld schelen. Koop gedurende het jaar kleine cadeaus en verstop ze ergens in huis. Je zult zien dat het je uiteindelijk veel geld én tijd scheelt.

3. Koop je één groot cadeau of meerdere kleine cadeaus?

Veel kinderen vinden de gedachte om juist veel cadeaus te mogen uitpakken veel leuker dan wanneer ze één groot cadeau krijgen. Wanneer je een kleiner budget hebt kan je veel geld besparen door meer kleine cadeautjes te kopen dan één groot duur cadeau. Vind je dit zelf ook niet veel leuker voor je kinderen?

4. Schoen zetten

Spreek van te voren met de kinderen af hoe vaak ze de schoen mogen zetten! Je kunt de ene keer alleen snoep in de schoen doen en de volgende keer een klein cadeau zoals een boekje of een klein spelletje. Er zijn veel leuke Speelgoed aanbiedingen waar je meerdere cadeaus tegelijkertijd kunt kopen.

 

 

Sinterklaasavond op 5 december

Er zijn natuurlijk veel manieren om 5 december ofwel Sinterklaasavond te vieren en iedereen heeft hier zijn eigen tradities voor. Om een onvergetelijke avond te hebben kan dat ook zeker low budget. Hierboven zijn al een aantal tips gegeven zoals meerdere kleine cadeaus te kopen, afspraken te maken met je kinderen en de tijd in het jaar wanneer je de cadeaus koopt. Toch is 5 december niet alleen voor de kinderen. Vaak wanneer zij naar bed zijn spelen de ouders of vrienden surprise of een spelletjesavond.

Maar welk budget heb je voor Sinterklaasavond?

Hiervoor kan je het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Wanneer je een surprise avond hebt kan je natuurlijk het beste creatief zijn met de middelen die je al hebt! Loop eens een rondje door je huis en kijk een rond wat je niet meer gebruikt. Denk aan kartonnen dozen, inpakpapier, lakens of kranten. Zo kan je al snel een leuke surprise maken tegen een heel laag budget.

Wanneer je een grote familie of een grote groep vrienden hebt zal je ook nog eten en drinken moeten halen. Hier geldt ook, hou het simpel! Stel voor dat iedereen zelf wat eten meebrengt en dan zorg jij voor de drank.

Daarnaast is het ook een voordeel dat er meestal alleen een relatief klein cadeau in een surprise past. Een andere tip is dat je van te voren een budget afspreekt met je familie en vrienden wat je maximaal mag uitgeven. Op deze manier weet je van te voren precies wat je zal uitgeven.

Uiteindelijk zal er talloze manieren om voor te bereiden op de komst van Sinterklaas en om hiervoor een budget vast te stellen. Dit zijn een aantal tips die je in ieder geval op weg kunnen helpen. Online speelgoed aanbiedingen, kortingscodes en overige tips van familie en vrienden zullen je uiteindelijk op weg helpen. Het moet natuurlijk wel leuk blijven en het zou je geen stress moeten leveren. Stel in ieder geval daarom van te voren vast je wilt uitgeven zodat zowel jij en de kinderen kunnen genieten van Sinterklaas!

SPEELGOED AANBIEDINGEN

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw favoriete speelgoed. Daarom hebben wij de beste speelgoed aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

Reageren op deze blog