20 maart 2018 door speelgoedaanbiedingen met 0 reacties

Waarom is KNEX perfect voor kleuters?


Waarom is KNEX perfect voor kleuters?
Alle ouders willen graag dat hun kind succesvol is en zullen er daarom alles aan doen om hun kind een goed leven te bieden. Hoewel er veel educatief speelgoed is dat kinderen helpt te leren, blijkt toch dat er op lange termijn er niet graag meer mee wordt gespeeld.
We leggen je hier graag uit waarom KNEX bouwsets en KNEX bouwplaten educatief en leuk zijn, het op verschillende manieren de ontwikkeling van uw kleuter ten goede kan komen en waarom KNEX perfect is voor kleuters.

Wat is KNEX?

KNEX is een speelgoedbouwbedrijf dat er op gebrand is om de creativiteit van jonge geesten te bevorderen en belangstelling te kweken voor de wetenschap, technologie, techniek en de wiskunde. Met de eenvoudige ontwerpen biedt KNEX leuk, boeiend en stimulerend speelgoed waarmee kinderen hun creativiteit kunnen uiten en leren zonder dat ze eigenlijk door hebben dat ze überhaupt aan het leren zijn. Het bedrijf produceert speelgoed voor kinderen vanaf drie jaar, en ze kunnen kinderen bezig houden tot aan de middelbare school. Met een breed scala aan bouwsets voedt KNEX als het ware de verbeeldingskracht van kinderen en een groeiende passie.

 

Waarom Kid KNEX voor kleuters van belang zijn

Voor kleuters stimuleert Kid KNEX creativiteit en het oplossen van problemen door het ontwikkelen van fijne motoriek, hang-oog coördinatie, geduld en focus. Kid KNEX speelgoed is speciaal voor kleuters ontworpen. De eindeloze mogelijkheden voor wat kinderen kunnen creëren met de stangen en aansluitingen, dus laat hun fantasie de vrije loop wanneer ze de meest fantastische creaties zullen neerzetten!

De verschillende opties

Er zijn vele verschillende speelgoedopties voor jonge kinderen om hun interesses te evenaren. Kid KNEX is er ook in verschillende variaties. Denk bijvoorbeeld aan Blinkin Buddies, Stretchin Friends enzovoort. Er zijn eindeloze creaties mogelijk en omvatten meerdere onderderlen zoals staarten, ogen, vinnen en voeten om meer persoonlijk te geven aan de creaties die de kinderen voor ogen hebben. Je hebt verschillende sets en er is voor elk kind wel iets! Er is zelf een zee thema, maar ook een thema waarmee je auto’s en vliegtuigen kunt bouwen. Er zijn eindeloze mogelijkheden en voorbeelden met KNEX!

 

KNEX AANBIEDINGEN

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw favoriete Knex speelgoed. Daarom hebben wij de beste Knex speelgoed aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en de beste speelgoed aanbiedingen? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en Instagram.

Reageren op deze blog