19 juni 2018 door speelgoedaanbiedingen met 0 reacties

Waarom houten speelgoed kopen?


Waarom houten speelgoed kopen? Houten speelgoed kopen is in de loop van de jaren al snel vervangen door plastic speelgoed. Plastic speelgoed heeft natuurlijk lagere productiekosten en dat is aantrekkelijk voor de producent omdat hij zo een hogere omzet kan behalen. Vroeger was houten speelgoed echter een van de eerste elementen waarmee de kleintjes aan de slag konden. Bekende speelstukken zoals de houten tol, of de houten trein werden dagelijks gebruikt door de kinderen om diverse spellen mee te doen. Tegenwoordig is het lastig om een kind tevreden te stellen met een simpele houten tol, dit komt doordat ook in het speelgoed ontwikkelingen plaatsvinden waardoor het meest recent uitgebrachte stuk speelgoed: de “trends” het aantrekkelijkst zijn.

Waarom houten speelgoed kopen?

Als we de kwaliteit van de diverse stukken speelgoed gaan vergelijken zal al snel duidelijk worden dat houten speelgoed kopen aantrekkelijker is dan u zult denken. Houten speelgoed heeft in verhouding tot andere materialen een hogere weerbaarheid doordat hout simpelweg meer kan hebben als plastic of aluminium. Ook is de houdbaarheidsdatum op hout speelgoed veel langer, dit heeft te maken met het feit dat hout minder slijt als speelgoed van bijvoorbeeld plastic.

Een andere factor die een rol speelt in het besluiten om over te schakelen naar houten speelgoed is het uiterlijk en de daar bijkomende kosten van het stuk speelgoed. Over het algemeen zijn kinderen dol op houten speelgoed, dit komt vooral doordat het niet zomaar kapot gaat waardoor ze er lang gebruik van kunnen maken. Bij het aanschaffen van houten speelgoed worden de ouders vaak afgeschrikt door de prijs van het speelgoed, dit komt omdat hout speelgoed van hogere kwaliteit is en lastiger en daarom duurder is om te produceren. Bij het aanschaffen moeten de ouders daarom ook kijken naar de houdbaarheid, die is immers veel hoger.

Wat wij eraan doen om het voor u zo voordelig mogelijk te maken

Onze website biedt een ruim aanbod met houten speelgoedartikelen, wanneer u op een speelgoedartikel hebt geklikt geven wij een een beschrijving van het speelgoed en kwaliteitsfoto’s zodat u een beter beeld heeft bij wat u nou precies gaat aanschaffen. Op het moment dat u hebt besloten het product te willen gaan kopen scrolt u naar beneden en daar hebben wij voor u diverse bekende webwinkels zoals bijvoorbeeld Bartsmit of Intertoys onder elkaar geplaatst met de meest voordelige prijs op nummer 1. Door dit systeem bent u er zeker van dat u niet te veel zal gaan betalen voor het product wat u wilt aanschaffen.

Top 5 houten speelgoed

Binnen het uitgebreide assortiment van houten speelgoedartikelen hebben wij een nauwkeurige selectie gemaakt van diverse houten speelgoedartikelen die het meest aantrekkelijkst en het meest voordeligste zijn voor de consument om aan te schaffen. Wij hebben een top 5 gemaakt van artikelen die volgens recensies, feedback, klantgedrag en aankoopregistraties het best uit de verf komen.
Dit is onze top 5:

1. Houten Jack stapelfiguur
2. Houten puzzel getallen
3. Houten transportwagen
4. Houten rollende vormen
5. Houten stapelblokken

Wij wensen u veel shopplezier!!

 

HOUTEN SPEELGOED AANBIEDINGEN

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw favoriete houten speelgoed. Daarom hebben wij de beste houten speelgoed aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

Reageren op deze blog