27 maart 2018 door speelgoedaanbiedingen met 0 reacties

Ontdek de 9 functies van Baby Born


Ontdek de 9 functies van Baby Born. Dit jaar bestaat Baby Born al weer 27 jaar! Je kent het waarschijnlijk nog wel uit je eigen jeugd, de levensechte Baby Born pop! Deze baby is nog steeds ontzettend populair, dus het nu tijd voor een update wat er de laatste jaren zoal is veranderd.

 

Sinds dat Baby Born in Nederland is geïntroduceerd ken je eigenlijk geen huishouden die er niet mee is opgegroeid. Wie vond het nou niet leuk om voor een baby te zorgen? Of samen met je moeder en de ‘baby’ rond te wandelen door het park? Inmiddels zijn er al meer dan 22 miljoen Baby Born poppen verkocht sinds het in 1991 werd geïntroduceerd. Je mag hiermee concluderen dat Baby Born het meest succesvolle merk van speelconcepten.

 

De 9 functies van Baby Born

De Baby Born pop heeft levensechte functies! Hierdoor krijg je zeker het gevoel dat je de baby goed moet verzorgen. Al deze functies werken zonder batterijen:

  • Huilen
  • Slapen
  • Drinken
  • Plassen in luier
  • Eten
  • Op het potje gaan
  • In bad gaan
  • Bewegen

 

Als kind speelde je vroeger graag vader en moedertje, en daar hoorde natuurlijk ook een kind bij. Vaak was dit een normale pop of knuffel, maar sinds de komst van de Baby Born is dit allemaal veranderd. Dit was een pop met levensechte bewegingen. Je moest als kind de baby verzorgen, een flesje melk geven, in bad doen en de luier verschonen.

 

Daarnaast is de baby door de jaren heen erg veranderd en groeit het echt met de kinderen mee. Elk kind zijn eigen fantasie en speelt op verschillende manieren met de baby. Sommigen zien het echt als een vriend en nemen de baby overal mee naartoe, anderen zijn juist erg voorzichtig. Om deze reden heeft Baby Born verschillende thema’s. Denk hierbij aan Pony Farm of Wonderland

 

Een ding weten we zeker. De Baby Born is niet meer weg te denken uit onze levens en een aantal generaties verder zullen wij ook weer terugdenken aan onze kindertijd. Wie weet wat de baby dan allemaal kan!

 

Fotomateriaal: Intertoys

BABY BORN AANBIEDINGEN

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw favoriete Baby Born. Daarom hebben wij de beste Baby Born aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en de beste speelgoed aanbiedingen? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en Instagram.

Reageren op deze blog